Shrbimet E Qeverisjes Vendore, Prgjegjshmria

Shrbimet e Qeverisjes Vendore, Prgjegjshmria

Alternativa Zhvillimi (IDRA) n kuadr t Programit t USAID-it pr ... Shrbimet e Qeverisjes Vendore, Prgjegjshmria dhe Zhvillimi i Ekonomis (LGPA) punon me dhjet bashki n t gjith Shqiprin me . komunitetit t biznesit n proesin e qeverisjes vendore. . Lezh, Fush Kruj, Gramsh, Librazhd, Kor,.

Download Shrbimet E Qeverisjes Vendore, Prgjegjshmria document
File Info
Filename : lgpasurveyshqip.pdf
Language : English
Filesize : 5,222 KB
Published :
Viewed : 1,340 View

Read Shrbimet E Qeverisjes Vendore, Prgjegjshmria